Vietnam.vn - Nền tảng quảng bá Việt Nam

Convergence of culinary and service quintessence at Food & Hospitality Exhibition Hanoi 2025

Báo Quốc TếBáo Quốc Tế20/03/2025

The third international exhibition on food, beverages, bakery equipment, restaurants, hotels and service providers - Food & Hospitality Hanoi 2025 takes place from March 18-20 at the International Exhibition Center ICE Hanoi.


Huong Giang

09:09 | 03/20/2025

The third international exhibition on food, beverages, bakery equipment, restaurants, hotels and service providers - Food & Hospitality Hanoi 2025 takes place from March 18-20 at the International Exhibition Center ICE Hanoi.

Tham dự buổi họp báo Khai mạc sáng 18/3 tại phòng Hồ Gươm, I.C.E Hà Nội có Đại sứ Ý tại Việt Nam Marco Della Seta, Phó Đại sứ của Phái đoàn ngoại giao Hoa Kỳ Courtney Beale, Phó Chủ tịch Hiệp hội Du lịch Việt Nam, Chủ tịch Liên chi hội Khách sạn Việt Nam Đỗ Hồng Xoan, Quản lý cấp cao tại Informa Markets Việt Nam Annie Trần và đông đảo các doanh nghiệp đến từ nhiều quốc gia trên thế giới. (Ảnh: Hương Giang)
Attending the opening press conference on the morning of March 18 at Ho Guom Hall, ICE Hanoi were Italian Ambassador to Vietnam Marco Della Seta, Deputy Chief of Mission of the US Embassy in Vietnam Courtney Beale, Vice President of the Vietnam Tourism Association, President of the Vietnam Hotel Association Do Hong Xoan, Senior Manager at Informa Markets Vietnam Annie Tran and businesses from many countries. (Photo: Huong Giang)
Triển lãm thu hút 180+ gian hàng trưng bày đến từ hơn 24 quốc gia và vùng lãnh thổ, bao gồm Hoa Kỳ, Bỉ, Canada, Hàn Quốc, Đức, Thái Lan, Trung Quốc, Việt Nam, Ý,.... (Ảnh: Hương Giang)
The exhibition attracted 180+ booths from more than 24 countries and territories, including the United States, Belgium, Canada, Korea, Germany, Thailand, China, Vietnam, Italy,... (Photo: Huong Giang)
Một đầu bếp của gian hàng ACE FOODS (Thực phẩm Thiên Vương) đang chế biến món ăn làm từ thịt heo nhập khẩu để giới thiệu với người tiêu dùng Việt Nam. (Ảnh: Hương Giang)
A chef at the ACE FOODS booth (Thien Vuong Food) is preparing a dish made from imported pork to introduce to Vietnamese consumers. (Photo: Huong Giang)
Khách tham quan được nếm thử các món làm từ thịt heo châu Âu trong gian hàng European Pork và tìm hiểu về 4 tiêu chí thịt heo từ Tây Ban Nha và Bồ Đào Nha gồm an toàn, chất lượng, phúc lợi động vật và tính bền vững. (Ảnh: Hương Giang)
Visitors were able to sample European pork dishes at the European Pork booth and learn about the four criteria for pork from Spain and Portugal: safety, quality, animal welfare and sustainability. (Photo: Huong Giang)
Gian hàng triển lãm của Vinabeef - thương hiệu thịt bò mát được chế biến theo công nghệ Nhật Bản, dự kiến sẽ đáp ứng nhu cầu thịt bò chất lượng cao của người tiêu dùng Việt Nam và hướng tới xuất khẩu trong tương lai. (Ảnh: Hương Giang)
Exhibition booth of Vinabeef - a chilled beef brand processed using Japanese technology, expected to meet the demand for high-quality beef of Vietnamese consumers and aim for export in the future. (Photo: Huong Giang)
Tại gian hàng Miratorg, bà Liubov Morozova - Trưởng bộ phận bán lẻ cho biết doanh nghiệp này đã có 6 năm xuất khẩu thịt lợn và thịt bò sang Việt Nam. Tham gia triển lãm lần này, doanh nghiệp giới thiệu nhiều sản phẩm đa dạng, từ thịt bò, thịt lợn đến thực
At the Miratorg booth, Ms. Liubov Morozova - Head of the retail department said that this company has exported pork and beef to Vietnam for 6 years. Participating in this exhibition, the company introduced a variety of products, from beef, pork to processed foods and semi-finished products. According to her, quality and price are the biggest competitive factors of Russian pork compared to other countries. She hopes to bring more quality products to Vietnamese consumers. (Photo: Phuong Thao)
Một doanh nghiệp đang giới thiệu sản phẩm lò nướng đối lưu UNOX cho thấy công nghệ thực phẩm đang thay đổi cách sản xuất và tiêu dùng trong ngành F&B. Thiết bị này không chỉ giúp tối ưu hóa quy trình chế biến, đảm bảo nhiệt độ và độ chín đồng đều, mà còn
A company introducing the UNOX convection oven shows how food technology is changing the way food and beverage industry produces and consumes. This device not only helps optimize the processing process, ensuring uniform temperature and doneness, but also saves energy and shortens cooking time. (Photo: Huong Giang)
Bên cạnh các gian hàng, triển lãm cũng tổ chức nhiều hội thảo liên quan đến ngành kinh doanh ẩm thực trong các nhà hàng, khách sạn, khu du lịch (F&B). Diễn giả Lý Đình Quân - Chủ tịch Hiệp hội Văn hóa Ẩm thực thành phố Đà Nẵng trình bày về những thách thứ
In addition to the booths, the exhibition also organized many seminars related to the culinary business in restaurants, hotels, and tourist areas (F&B). Speaker Ly Dinh Quan - Chairman of the Da Nang Culinary Culture Association presented on the challenges and opportunities for innovation in F&B. (Photo: Huong Giang)
Ngoài ra, triển lãm có nhiều hoạt động hấp dẫn nhằm tôn vinh thương hiệu và cá nhân trong ngành F&B. Cuộc thi Hanoi Salon Culinaire (Đầu bếp Tài năng Hà Nội) lần thứ 3 - đồng tổ chức bởi Informa Market và Công ty Song Hoa là một trong những cuộc thi về ẩm
In addition, the exhibition has many attractive activities to honor brands and individuals in the F&B industry. The 3rd Hanoi Salon Culinaire Competition - co-organized by Informa Market and Song Hoa Company is one of the most anticipated culinary competitions in the Northern region. Chefs compete through hot dishes, grilled dishes, pizza and many other competitions. (Photo: Huong Giang)
Ông Michael Straustmanis - Giám khảo cuộc thi Hanoi Salon Culinaire chia sẻ trong phần thi pizza rằng, các thí sinh có thể thử sức với phong cách ẩm thực phương Tây, nhưng cốt lõi vẫn là tinh hoa ẩm thực Việt Nam. Sự kết hợp giữa nguyên liệu Việt với công
Mr. Michael Straustmanis - Judge of Hanoi Salon Culinaire competition shared in the pizza competition that contestants can try their hand at Western culinary styles, but the core is still the quintessence of Vietnamese cuisine. The combination of Vietnamese ingredients with local recipes brings a new breeze to familiar dishes. (Photo: Phuong Thao)
Khách tham quan có cơ hội thưởng thức món pizza đã được ban giám khảo chấm điểm. (Ảnh: Hương Giang)
Visitors have the opportunity to enjoy pizzas that have been scored by the judges. (Photo: Huong Giang)
Cuộc thi tranh tài pha chế - Vietnam Barista Competition (VBC) tiếp tục trở lại trong khuôn khổ triển lãm Food & Hospitality từ ngày 18-19/3, là sân chơi chuyên nghiệp nơi những tài năng pha chế trình diễn kỹ nghệ điêu luyện. Các thí sinh sẽ tranh tài ở c
The Vietnam Barista Competition (VBC) returns as part of the Food & Hospitality exhibition from March 18-19, a professional playground where talented bartenders demonstrate their skills. Contestants compete in the following categories: espresso, milk drinks and creative drinks. (Photo: Huong Giang)



Source: https://baoquocte.vn/hoi-tu-tinh-hoa-am-thuc-va-dich-vu-tai-tri-n-lam-food-hospitality-hanoi-2025-308205.html

Comment (0)

No data
No data

Same category

Artists are busy practicing for the concert "The Brother Overcame a Thousand Thorns"
Ha Giang Community Tourism: When endogenous culture acts as an economic "lever"
Southeast Asian fans react when Vietnam team defeats Cambodia
The sacred circle of life

Same author

Heritage

Figure

Business

No videos available

News

Political System

Local

Product